Latvijas mutvārdu vēstures pētnieku asociācijas «Dzīvesstāsts» biedri, topošie biedri un atbalstītāji!

Mūs visus vieno doma, ka mutvārdu vēsture ir ne tikai metode, bet arī pārliecība un dzīvesveids. Lai dalītos idejās, atbalstītu viens otru, kā arī lai uzturētu juridisku platformu mūsu ideju realizēšanai un finansējuma piesaistīšanai, jau kopš 1997. gada darbojas mūsu biedrība – Latvijas mutvārdu vēstures pētnieku asociācija «Dzīvesstāsts».

Š.g. oktobra sākumā plānojam kopsapulci, kur runāsim par plāniem, iecerēm, par mūsu stāstu kolekciju. Vajadzēs arī noturēt Valdes vēlēšanas/ pārvēlēšanas, u.c. formālas, bet nepieciešamas lietas. Pārdomāsim arī, kā godināt «Dzīvesstāsta» iniciatores Māras Zirnītes piemiņu tādā veidā, kāds viņai būtu paticis vislabāk.

Lai biedrība un tās aktivitātes iegūtu drošu pamatojumu, š.g. 15. marta sapulcē tika nolemts, ka nepieciešams aktualizēt mūsu biedru sarakstu. Tādēļ lūgums visiem, kas ir / jūtas biedrības «Dzīvesstāsts» biedri vai vēlas par tādiem kļūt – apstiprināt savus datus (t.sk. norādot kontaktus), zemāk pievienotajā dokumentā, ko, pēc aizpildīšanas, jānosūta uz e-pastu mutvarduvesture@gmail.com. Dokumentā atzīmējiet arī, vai piekrītat, ka Jūsu vārds tiek iekļauts biedru sarakstā, kas tiks publicēts biedrības mājaslapā www.mutvarduvesture.lv.

Ļoti ceram uz atsaucību, lai jau rudenī varētu tikties mūsu kārtējā kopsapulcē un draudzīgi un konstruktīvi lemtu par mutvārdu vēstures kustībai Latvijā būtiskiem jautājumiem!

Biedru anketa

Līdzīgi